Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PARTIT ESTRELLA: INFANTIL A

>>> Un article de David Bley ( @DavidBleyG )

La força d'una il·lusió

L’Europa es juga el liderat aquesta dissabte contra el Marianao Poblet. La primera posició de la Preferent Infantil està en joc, però darrere d’aquest equip s’amaga una veritable trajectòria de superació, voluntat i persistència. El secret? Ganes, actitud i entendre el futbol com un autèntic camí de constància.

 

La generació del 2000 és coneguda dins del club. No només per ser un conjunt que cuida molt bé la pilota i que fa gaudir l’espectador. Sobretot destaca per ser un grup on l’eix central dels jugadors porten sis anys competint junts. I això es nota. I és que les complicitats que es puguin generar al vestidor després es veuen reflectides al camp a base de rendiment i coneixement propi del col·lectiu. La història d’aquesta plantilla es comença a forjar durant els dos anys de benjamins, on es construeixen els ciments per sostenir l’evolució que han aconseguit fins ara.

 

Els dos anys de l’etapa aleví són incontestables. De la mà de Josu Rodríguez guanyen dos campionats de lliga i comencen a avisar de la magnitud del seu potencial intrínsec. Però el segon any d’aleví aconsegueixen una fita sensacional, eliminen l’històric Ajax d’Amsterdam holandès derrotant-lo per 5 a o al MIC, torneig internacional de Setmana Santa. Només l’Atlético de Madrid els va poder superar. A l’etapa Infantil, Ramon Gatell va agafar les regnes de l’equip, en un primer any dedicat a la correcta adaptació de la plantilla al futbol 11. La temporada passada els escapulats van ser cinquens a la classificació. L’staff tècnic el completen el capità del Juvenil A, Guillem Josa, Enric Vargas i Òscar Belis, motors de dedicació del club.

Futbol Base

Però el tret distintiu d’aquest grup no és tot el que han aconseguit fins ara. El que realment sobresurt de la plantilla és la il·lusió competitiva que mostren entrenament rere entrenament i partit a partit. La motivació i el plaer que els aporta jugar plegats i formar el que ells mateixos defineixen con “una autèntica família”. Com diria l’atleta Josef Ajram, el límit només el trobaran quan abandonin la perseverança. És per això que abans del partit de dissabte contra el Marianao, colíder de la lliga, hem volgut donar protagonisme a cadascun dels jugadors de l’Infantil A per conèixer-los una mica més a fons i saber les seves impressions. Un per un.

 

1.- Quines sensacions tens per aquesta temporada?
(Víctor Vilajosana) Molt positives. Sempre és més fàcil quan l´equip està junt per superar grans reptes, i creure que mai res és impossible. El que intentem és estar sempre motivats i anar a per cada setmana amb l´objectiu de fer-ho el millor possible.

 

2.- Què és el que més t’agrada de l’equip?
(Ramon Terrats) Que sempre competim, que cada entrenament ens ho passem bé junts i entrenem per ser millors futbolistes. Som una gran família, tant jugadors com entrenadors.

 

3.- Què és per a tu l’Europa?
(Gerard Morell) És el meu club de fa molts anys, i estic content de pertànyer a aquest club i també d’estar en aquest equip, l´Infantil A, que sempre intentem fer les coses de la millor possible i si surten bé, volem continuar millorant per ser encara millor equip. L´Europa el defensem tots per davant de qualsevol rival!

 

4.- Quin repte us proposeu com a equip en aquesta temporada?
(Max Tunsch) En el nostre vestidor sempre parlem de reptes! Però parlem de reptes setmanals, i el que ens toca aquesta setmana es preparar el partit davant el Marianao. El que volem és que cada setmana treballem, avancem, tenim la intenció de superar-nos per estar a un gran nivell a final de temporada. D´aquesta manera estarem més a prop dels resultats que tots volem.

 

5.- Com preveus el partit contra el Marianao?
(Noé Becerra) Jo crec que serà un partit igualat i difícil. És un gran equip amb bons jugadors on haurem d´estar atents. El partit es pot resoldre en aprofitar les ocasions i evitar que ells estiguin bé alhora d´atacar. Sabem que hem d´estar a un molt bon nivell per poder superar el rival.

 

6.- En cas que tinguis l’oportunitat, què significaria per a tu marcar-li un gol al Marianao?
(Jaume Ballesteros) Seria molt especial! Sobretot si aquest gol ajuda a què puguem guanyar el partit. Sempre marcar agrada, em donaria més confiança i ajudaria l´equip. Tot i que el gol és cosa de tots i al final qui el fiqui és el menys important, els gols han de ser de tots.

 

7.- Quins objectius t’agradaria aconseguir col•lectivament? I individualment?
(Jordi Cabré) A nivell col•lectiu, poder competir tots els partits i arribar quan estiguem a prop d´acabar la lliga en el grup capdavanter per poder intentar ser els millors. Però necessitem estar sempre al 100x100 i jugar a un bon nivell. A nivell individual, sentir-me important dins del grup i ajudar al màxim.

 

8.- Com descriuries la plantilla a nivell humà? I a nivell futbolístic?
(Pol Tarrida) Els jugadors i entrenadors són bones persones, el tracte dels entrenadors és proper i entre nosaltres hi ha bon ambient i ens portem bé entre tots. A nivell de futbol, volem jugar bé sempre, intentar tractar bé la pilota i tenir molta implicació per part de tots perquè hi hagi bons resultats dia a dia.

 

9.- Quines virtuts teniu com a grup?
(Pol Balbas) Som amics, hi ha respecte, ens ajudem i animem, i també som competitius entre nosaltres i en els partits. S´intenta donar importància més al resultat del grup que a l´individual. En l´equip busquem tots el mateix, i es per això que ser un equip és important sempre.

Futbol Base

10.- Què és el que més t’ha sorprès d’aquesta plantilla?
(Gabriel) Com m´han rebut tots, estic molt content dins del vestidor. És un equip que fa grup i on hi ha molt bon ambient. A més a més, el nivell d´entrenaments és alt i això fa que puguem millorar. Estic content d´estar en aquesta plantilla.

 

11.- Quin és el millor moment que recordes com a jugador d’aquest grup?
(Carlos García-Die) En aquestes dues temporades, com a moments bons em quedo quan després de guanyar un partit, dins del vestidor fem una pinya i celebrem tots junts la victòria. El fet de ser escollit per segon any consecutiu capità també és un dels moments que recordo especialment, una decisió que em fa tenir més responsabilitat. I més endarrere, sobretot em quedo l’any d’Aleví A on vam guanyar la lliga, fent un gran temporada.

 

12.- Com descriuries la relació i els valors que teniu entre els companys?
(Eyob) Per sobre de tot està l´equip. La relació sempre és bona, a vegades ens podem enfadar, però dura poc i sempre volem que hi hagi bon ambient, companyerisme, i que tots estiguem implicats. Aquí anem tots a una i el nostre comportament ha de ser el millor sempre.

 

13.- Quina és la teva motivació per jugar a futbol?
(Carles Ricart) La meva motivació principal és gaudir del futbol, m´agrada jugar i vull continuar millorant.

 

14.- Com podeu millorar conjuntament?
(Adolfo Mauri) Podem millorar tots junts, sempre hi ha alguna cosa en que podem fer molt millor. Que l´equip sigui una autèntica pinya també ajuda. Que cada jugador faci el possible per ajudar al company!

 

15.- Quin creus que és el sostre de l’equip? Fins a on podeu arribar, on és el límit?
(Sergi Cañas) Com diem al vestidor, no ens posem límits. Sabem que s´ha de treballar per millorar any rere any i competir per ser millors cada setmana. Intentarem sempre donar el màxim.

 

16.- Què és el que més destaques de competir a l’Infantil A?
(Pep Rafels) Que a cada entrenament ens exigeixen, ens milloren i ens fan competir al màxim. I que la competència dins de l´equip fa que sempre aprofitem els entrenaments. M´agrada jugar aquí i amb aquests companys.

 

17.- Quin somni vols complir al món del futbol?
(Iñaki Villalba) Continuar creixent com a jugador i intentant estar en bones categories per aconseguir estar el més a dalt possible com a futbolista.

 

18.- Quin és el partit més especial que has disputat com a jugador?
(Jaume Salvador) El partit més especial que he disputat ha estat el torneig de Setmana Santa del MIC amb l’Alevi, allà vam guanyar a l’Ajax d’Amsterdam per 5 a 0.

Futbol Base

La cita amb l'Infantil A aquest cap de setmana, dissabte 23 de novembre a les 15 hores al Nou Sardenya.

acidH TEB FederacioAcell