Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A SEGUIR EN LA BONA LÍNIA

Motivació extra pels darrers bons resultats

La Prèvia

L'Aleví A, que la jornada passada va donar la campanada guanyant a camp de l'Espanyol per 1-3, rep demà dissabte la visita del Jàbac Terrassa al Nou Sardenya (14:45 hores) amb la intenció d'aprofitar la càrrega extra de moral i seguir en la bona línia de joc i resultats de l'equip. L'equip es manté invicte en aquest inici de campionat a la Preferent.

 

La Prèvia

4a Jornada · Preferent (grup 2)
Sancionats: cap  /  Baixes: cap / Dubtes: cap

El conjunt entrenat per Edgar Roura -foto- afronta la quarta jornada del campionat de lliga amb molta moral després del resultat a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol. Els graciencs, que van començar la lliga amb empat, han sumat el triomf en els seus dos darrers partits i ara buscaran la segona victòria al seu estadi davant un equip, el Jàbac, situat al mig de la taula i que en les tres jornades disputades fins ara ja ha tastat tots els sabors: victòria, empat i derrota.

L'equip gracienc, que està demostrant en aquest inici de campionat un bon treball, dedicació i capacitat de sacrifici, intentarà sortir triomfant del Nou Sardenya per apretar al líder de la lliga, el Blanes (situat dos punts per sobre) i que de moment ha fet triplet de victòries a la lliga.

acidH TEB FederacioAcell