Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL DERBI MÉS CLÀSSIC

Nou duel entre Gràcia i el Guinardó

La Prèvia

El Cadet B de l'Europa rebrà a tot un clàssic al Nou Sardenya: el Martinenc. La rivalitat més antiga entre dos equips veÏns (els dos camps estan units per la Ronda Guinardó a pocs carrers de distància) es tornarà a viure en el derbi de la Primera Divisió amb tots dos equips igualats. Els escapulats i els 'diables vermells' sumen els mateixos punts a la taula.

 

La Prèvia

5a Jornada · Primera Divisió (grup 1)
Sancionats: cap  /  Baixes: Ivan / Dubtes: Cuadrado

Europa i Martinenc estan situats a la part mitja de la taula empatats a sis punts, tot i que el Martinenc té un partit menys en haver quedat la lliga desigual. El grup, de 15 equips en total, inicialment estava configurat per 16 equips, però el Polvoritense La Marina s'ha retirat de la competició només començar, per la qual cosa els duels de cada setmana han quedat en disposició d'enquadrar un nombre imparell de clubs i cada jornada un equip deixarà de jugar el partit que li hauria tocat disputar amb l'equip de Sants-Montjuïc.

Pel que fa als nois que entrena Gonzalo Riutort, Cuadrado serà dubte fins a darrera hora, tot i que es preveu que pugui entrar a la convocatòria. Qui no podrà jugar serà Ivan, amb molèsties al taló. L'Europa ha començat la lliga sumant dues victòries consecutives i derrota en les darreres dues setmanes. Segons el míster gracienc "un derbi a casa sempre és un bon moment per tornar a enganxar-se a la victòria". Esperem que així sigui.

acidH TEB FederacioAcell