Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ÉS L'HORA DEL FUTBOL 7

El Camp de l'Àliga rebrà al Mercantil

La Prèvia

El Benjamí A de l'Europa es convertirà demà dissabte en el primer 'Partit Estrella' en modalitat de futbol 7. L'equip que és el màxim exponent dels jugadors federats que surten de l'Escola de Futbol, buscarà la primera victòria de la temporada al Camp de l'Àliga davant el Mercantil de Sabadell. El conjunt escapulat porta fins ara tres empats com a collita de l'inici de curs.

 

La Prèvia

6a Jornada · Preferent (grup 1)
Sancionats: cap  /  Baixes: Marc Rodríguez / Dubtes: cap

Tres empats i dues derrotes contemplen l'Europa a la part baixa de la classificació de la Preferent benjamí. No obstant, l'equip entrenat per Dani i Víctor intentarà seguir fidel a la seva filosofía de treball per tal d'aixecar el vol.  La dinàmica de treball és bona i només la mala sort ha impedit millors resultats. Aquest intent d'èxit arribarà demà dissabte al matí, contra l'equip sabadellenc del Mercantil. L'Àliga espera el primer triomf escapulat.

L'equip afrontarà el duel amb la baixa de Marc Rodríguez, lesionat. En el seu lloc entrarà Albert, del Benjamí B. També del segon equip benjamí pujarà Nil Molina, jugador que va destacar molt la setmana anterior i que rebrà el premi d'entrar en la convocatòria del Benjamí A. El Mercantil, per la seva banda, ocupa la cinquena posició de la taula i suma ja dues victòries a domicili en aquesta estrena de la temporada.

acidH TEB FederacioAcell