Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

OPORTUNITAT PER L'INFANTIL B DAVANT EL PENÚLTIM CLASSIFICAT

L'equip intentarà retrobar-se amb la victòria

La Prèvia

Després d'haver disputat un partit amb onze gols i perdre per 7-4 al camp de la Montañesa, l'Infantil B de l'Europa rebrà demà dissabte al Nou Sardenya al Sant Ignasi, penúltim equip classificat de la lliga amb només un punt sumat i cap a domicili. Una bona oportunitat per guanyar tot i que ja se sap que res està fet abans de començar a jugar.

 

La Prèvia

7a Jornada · Primera Divisió (grup 1)
Sancionats: cap  /  Baixes: cap / Dubtes: cap

Amb l'equip al complet, sense baixes ni sancionats, el conjunt entrenat per Sergi Ciurana intentarà rescabalar-se de l'abultada derrota per 7 a 4 rebuda al camp de la Montañesa en la passada jornada. El conjunt gracienc, que suma una victòria i dos empats al Nou Sardenya, intentarà mantenir-se invicte al seu terreny de joc davant el Sant Ignasi.

El rival dels escapulats, penúltim equip de la taula classificatòria, només suma un punt en les sis jornades disputades fins ara, sumat al seu camp davant la Guineueta. Una victòria local podria permetre als escapulats pujar fins a tres posicions a la lliga i situar-se a tocar del trio d'equips capdavanters.

acidH TEB FederacioAcell