Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BENJAMÍ B REBRÀ LA VISITA DEL MONTGAT AL CAMP DE L'ÀLIGA

L'equip gracienc ho ha guanyat gairebé tot

La Prèvia

Sis victòries i un empat. Aquesta és la impressionant ratxa del Benjamí B de l'Europa. Els nois entrenats per en Jonathan no han perdut ni un sol encontre dels disputats fins ara al grup tercer de la Primera Divisió. Davant el Montgat, dissabte al matí, intentaran matenir la ratxa. L'equip gracienc afronta la jornada havent guanyat l'Horta la setmana passada.

 

La Prèvia

8a Jornada · Primera Divisió (grup 3)
Sancionats: cap  /  Baixes: Albert i Nacho (amb el Benjamí A)  / Dubtes: cap

Després de cedir els únics punts de la temporada, a casa, davant el Júpiter, el Benjamí B va tornar al camí de la victòria el cap de setmana passat en vèncer a l'Horta per 1-3. La segona victòria consecutiva pels menuts jugadors escapulats s'haurà de buscar demà al matí a casa, en aquesta ocasió contra el Montgat, tercer classificat.

També victoriós afronta aquest duel el rival de l'equip escapulat. Una clara i contundent victòria del Montgat al seu camp contra el Badalona (5-1) va donar la sisena victòria a un conjunt que com l'Europa també suma sis triomfs. El Montgat, però, en l'únic partit que ha cedit punts va encaixar una derrota, per la qual cosa figura tercer, a un punt de l'Europa que és, indubtablement, el líder de la categoria. Caldrà deixar els punts a casa per seguir en aquest lloc de privilegi.

acidH TEB FederacioAcell