Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DUEL ESPECIAL A L'ÀLIGA

Sobre la gespa, dos equips 'graciencs'

La Prèvia

Duel especial el que viurà el Femení C aquest dissabte. Primer, per la disputa dels punts contra l'equip que li trepitja els talons, el Mercantil. Segon, per enfrontar-se contra un altre equip gracienc. Els arlequinats són del barri de Gràcia... de Sabadell, ciutat del tècnic escapulat. L'equip que entrena "Cudi" intentarà retrobar-se amb la victòria després de  venir d'un empat.

 

La Prèvia

8a Jornada · Juvenil/Cadet (grup 1)
Sancionats: cap  /  Baixes: Zènia  / Dubtes: Carlota Martorell


Els dos equips graciencs arriben molt igualats a la vuitena jornada del campionat. L'Europa, quart classificat amb 14 punts, rep la visita del Mercantil, cinquè amb un punt menys. Tots dos equips són ferms candidats a ocupar les quatre primeres posicions de la lliga, per la qual cosa el duel es converteix en un enfrontament directe. El Mercantil és un equip treballat i que desplega un bon futbol, tot i que això no és res nou per Àngel Codina "Cudi", donat que el tècnic escapulat va coincidir amb la majoria de les jugadores en la seva anterior etapa també arlequinada però defensant els colors del Sabadell.
 
Nuria Becerra, jugadora seleccionada per Catalunya sots'15, serà una de les armes de l'equip escapulat. Per contra, el tècnic no podrà comptar amb la portera Zènia Ferrer, lesionada. Dubte fins a darrera hora serà Carlota Martorell per unes angines. El Femení C de l'Europa només ha perdut un partit de lliga en tot el campionat, ha cedit un parell d'empats i ha guanyat els seus partits la majoria d'ells amb solvència, com un 10-0 al Montmeló. L'únic 'però' del calendari europeista és que l'equip escapulat sempre agafa l'equip que ha descansat prèviament la setmana anterior, donat que el campionat compta amb un nombre imparell d'equips.

.

acidH TEB FederacioAcell