Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A SEGUIR PEL BON CAMÍ

L'equip lluita al lloc més alt de la lliga

La Prèvia

El Juvenil C, líder del seu grup de lliga a la Primera Divisió juvenil (empatat amb el Sants B), rebrà la visita del Masnou, classificat al lloc número dotze, amb la clara intenció de reafirmar la posició que ocupa actualment un equip que lluitarà per recuperar la categoria perduda, donat que l'any passat el conjunt escapulat va baixar de Preferent a Primera a la darrera jornada.

 

La Prèvia

11a Jornada · Primera Divisió (grup 3)
Sancionats: cap  /  Baixes: Víctor i César  / Dubtes: cap


Després d'empatar contra el Sants B, segon classificat (tot i que amb un partit menys), el cos tècnic de l'Europa, amb Christian Oller al capdavant, intentarà sumar una victòria contra un equip de la zona baixa que podria permetre als escapulats mantenir el lloc de privilegi que ocupen durant una setmana més.
 
Amb les úniques baixes de Víctor i César, la resta de jugadors estaran a disposició dels tècnics per completar la convocatòria d'un partit que començarà a continuació del del Primer Equip al Nou Sardenya. Amb 37 gols a favor, el conjunt gracienc es mostra com l'equip més golejador de la lliga. El Masnou, curiosament, tot i ocupar una classificació molt baixa, és el segon menys golejat, només superat pel Sants.

.

acidH TEB FederacioAcell