Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN BUSCA D'UNA VICTÒRIA I D'UNA PUNXADA DE L'INVICTE LÍDER

El Juveni D és el màxim exponent de l'Àliga

La Prèvia

El Juvenil D entrenat per Vicenç Soley buscarà davant el Salesians Bosco-Horta una victòria que li permeti lluitar per la segona plaça (que actualment ocupa el Carmelo, empatat a punts) i d'aquesta manera seguir pressionant l'invicte líder del seu grup de Segona, el Singuerlín. L'objectiu de l'equip, un any més, és buscar l'ascens de categoria.

 

La Prèvia

14a Jornada · Segona Divisió (grup 13)
Sancionats: cap  /  Baixes: Sergio Cabrera i Miki  / Dubtes: cap


Tercer, amb 28 punts, empatat a punts amb el segon i a la caça del Singuerlín, líder amb 36. Així es troba el Juvenil D en la tercera temporada que intentarà donar el salt de categoria. L'any passat l'equip va quedar segon, a un punt del campió (l'únic equip que té dret a pujar) i fa dos anys va quedar empatat a punts però segon per 'average'.
 
Enguany la distància de punts posa més difícils les coses a l'equip, però no impossibles. És cert que sis punts no són res en futbol, però ho són una mica més quan l'equip que te'ls treu encara no ha perdut. En aquest intent de no perdre l'estela del líder l'equip de Vicenç Soley no podrà comptar amb la presència de Sergio Cabrera, amb una lesió al genoll, ni Miki, afectat de lumbàlgia.

.

acidH TEB FederacioAcell