Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL CADET C INTENTARÀ SUMAR 10 SETMANES SENSE PERDRE

L'equip, en ratxa de 7 victòries i 2 empats

La Prèvia

El Cadet C que entrena Fran Rios es troba en el moment més dolç de la temporada, on encadena nou jornades sense conèixer la derrota. Demà, al Camp de l'Àliga, el conjunt escapulat rebrà al FC Martinenc per tal de reeditar, en versió cadet, un dels derbis mès clàssic de tots al futbol barceloní contra els veïns més propers geogràficament.

.

 

La Prèvia

19a Jornada · Primera Divisió (grup 2)
Sancionats: cap  /  Baixes: cap  / Dubtes: Marc Longarón, Keko i Josep Vives


Marc Longarón, que es troba al procés final de la seva recuperació, Keko, amb una petita contractura i Josep Vives, que no ha pogut entrenar durant tota la setmana, seran els dubtes fins a darrera hora a la convocatòria del tècnic Fran Rios. Al derbi contra el Martinenc l'equip intentarà allargar la seva ratxa particular i, de pas, millorar els números a casa, on es mostra més irregular que no pas a domicili. L'equip escapulat ha sumat 4 victòries, 1 empat i 3 derrotes a l'Àliga, mentre que ha registrat 6 victòries, 2 empats i només 1 derrota lluny de casa.
 
L'equip es troba ara mateix situat a la cinquena posició de la taula classificatòria, a un punt del quart classificat, a vuit del segon i tercer i a tres victòries del líder. Al derbi de la primera volta contra els del Guinardó, el conjunt escapulat es va imposar pel clar marcador de 0-3.

.

acidH TEB FederacioAcell