Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL F CONTRA EL LÍDER

La Salle porta vuit victòries consecutives

La Prèvia

El Camp de l'Àliga viurà demà al matí un duel molt interessant entre l'Infantil F de l'Europa i el líder enratxat de la lliga, la Salle Bonanova. El conjunt de José Gómez intentarà aturar les vuit setmanes d'èxit victoriós del seu rival i agafar moral després de perdre amb el Júpiter la setmana passada de forma totalment immerescuda.

.

 

La Prèvia

Segona Divisió
Sancionats: cap  /  Baixes: Andreu Giró, Dani Vidal i Jenhier
Dubtes: David Fernández i Pere Giró


Visita l'Àliga l'equip més difícil de la categoria, una autèntica prova de foc pel conjunt escapulat a la Segona Divisió infantil. El conjunt escapulat afrontarà el partit amb ganes, donat que ve de perdre contra el Júpiter en un d'aquells partits on es tenen infinitat d'ocasions de gol per endur-se l'encontre. L'equip, però, sap que practica bon joc i la moral ha estat recuperada durant la setmana, en la que els joves jugadors escapulats han treballat molt bé.
 
El precedent de la primera volta (2-1 al marcador) pot ser un referent per tal de posar-li difícil la victòria a La Salle Bonanova. El factor camp i les ganes de retrobar-se amb la victòria dels graciencs seran dos dels elements que inclourà l'equip de José Gómez dins l'arsenal d'opcions de l'equip.

.

acidH TEB FederacioAcell