Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BENJAMÍ C, EN BUSCA DE LA PRIMERA VICTÒRIA AQUEST ANY

L'equip ve d'un positiu empat contra el Prat

La Prèvia

El Benjamí C rebrà aquest dissabte al Camp de l'Àliga al sisè classificat, el Sant Ildefons. El conjunt entrenat per Edu Soler buscarà obtenir la primera victòria en lliga en aquest 2009. L'equip arriba al partit amb moral després de rascar un difícil empat a dos gols a camp del Prat. Serà el primer partit a casa després de jugar 3 a fora de forma consecutiva.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: cap / Dubtes: cap


Dos punts és el total de punts sumats per l'equip a la segona volta. Al conjunt escapulat se li resisteix la victòria des del passat 8 de novembre (un 2-1 a casa contra el Santfeliuenc). El rival dels escapulats aquest dissabte arriba més fresc, donat que en la darrera jornada li va tocar descans. Prèviament, el Sant Ildefons va guanyar per 3-4 a camp del Catalònia. Els dos punts que suma l'equip d'Edu Soler, que té com a delegat a Pere Falcó, estan acumulats en les darreres cinc jornades, fet que fa pensar que, tard o d'hora, l'equip es pot retrobar amb una victòria molt buscada.
 
Un dels arguments per creure en treure quelcom positiu aquest dissabte del Camp de l'Àliga és, justament, el darrer partit disputat. L'equip gracienc va empatar a domicili contra el cinquè classificat, i ara rep a casa al sisè. Està clar que en aquesta lliga res és impossible i tampoc, per descomptat, una nova victòria.

.

acidH TEB FederacioAcell