Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL BENJAMÍ E AFRONTARÀ UN DUEL COMPLICAT CONTRA EL CANYELLES

Volen evitar un resultat com a l'anada

La Prèvia

El primer partit de la matinal al Camp de l'Àliga tindrà com a protagonistes al Benjamí E de Josu Rodríguez i al Canyelles, actual quart classificat del campionat de lliga. Els escapulats intentaran plantar cara en un partit altament complicat per les característiques visitants, donat que els visitants imposen partits molt físics donada la seva bona condició.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: cap / Dubtes: cap


Els dos darrers resultats del conjunt gracienc han acabat amb victòria i derrota. El triomf, un 6-2 a casa contra l'Horta. La derrota, un 6-4 al camp de la Guineueta en un 'matx', però, que va ser un autèntic partidàs escapulat malgrat caure. Contra el Canyelles l'aventura gracienca es planteja molt complicada, però no impossible.
 
El tècnic, Josu Rodríguez (a la vegada jugador i capità del Juvenil A de l'Europa), tindrà tota la plantilla a disposició de la convocatòria. La convocatòria estarà formada per Jaume, Unai, Miguel, Jordi, Nico, Óscar, Edu, Pol, Hernan, Luar i Jan. Tots els aficionats que desitgin veure aquest partit tenen una cita dissabte a les 9 del matí a l'Àliga.

.

acidH TEB FederacioAcell