Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DERBI PEL BENJAMÍ D

Els escapulats volen tornar a guanyar-lo

La Prèvia

Torna el derbi "Europa-Sant Andreu" al partit estrella de la web oficial del club. En aquest cas el protagonista és el Benjamí D entrenat per Víctor Moreno. El conjunt escapulat, que ja va guanyar el derbi de la primera volta, intentarà repetir èxit a casa, davant la seva afició, aquest dissabte. El conjunt quatribarrat ocupa actualment la darrera posició de la taula.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: cap / Dubtes: Marc Torrelles


El Benjamí D salta de derbi en derbi. La setmana passada el conjunt escapulat va perdre 8-3 davant el Martinenc i ara afronta un nou derbi contra el Sant Andreu. Al partit de la primera volta els de Víctor Moreno van guanyar als andreuencs per 1-7 i esperen poder tornar a donar una alegri a la seva afició al Camp de l'Àliga i d'aquesta manera trencar la dinàmica d'una victòria dels darrers sis partits disputats.
 
El Sant Andreu, per la seva banda, arribarà a les instal·lacions gracienques després d'encaixar un 0-15 a mans del FC Barcelona. L'Europa ocupa actualment el 9è lloc a la taula classificatòria. El partit, tot i que a priori es presenti fàcil, és sempre un derbi i no val a badar per tal de retrobar-se amb el triomf.

.

acidH TEB FederacioAcell