Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL E VOL DEMOSTRAR CONDICIÓ DE LÍDER AL DERBI

Els escapulats reben el Martinenc a l'Àliga

La Prèvia

Només dos equips del club són líders de la classificació, l'Infantil C i l'Infantil E. El conjunt protagonista d'aquesta setmana, el que entrena Francisco Jiménez, és l'únic líder dels equips que pertanyen a l'àrea de l'Escola de Futbol. Aquest dissabte, a l'Àliga, rebran al Martinenc en el que serà la reedició en versió infantil d'un derbi totalment clàssic.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: Edgar Cullàs / Dubtes: cap


L'equip escapulat és líder de la lliga amb 17 partits guanyats i només 3 perduts, havent arribat a signar una ratxa de 13 partits consecutius guanyant. Tot i tenir quatre baixes respecte la plantilla inicial (quatre jugadors han reforçat l'Infantil D i el porter Edgar Cullàs és baixa per lesió), l'equip de Francisco Jiménez no ha perdut pistonada a la classificació, la qual fa temps que encapçala.
 
Davant del conjunt gracienc hi ha el Martinenc, penúltim classificat del campionat. Tot i el que pugui evidenciar la classificació, el partit pot resultar més complicat del previst, donat que en aquest tram final de lliga els del Guinardó estan disputant els seus partits amb marcadors més ajustats i les derrotes que encaixa tenen poca diferència de gols.

.

acidH TEB FederacioAcell