Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'INFANTIL D BUSCARÀ DONAR UN PAS CAP A LA PERMANÈNCIA

Rebrà al Natació Terrassa B a l'Àliga

La Prèvia

L’infantil D, entrenat per Àngel Codina "Cudi", perseguit enguany per la mala sort en forma de lesions de llarga durada, buscarà continuar en el bon estat de forma que l’ha portat a guanyar quatre dels últims cinc partits i, a la vegada, desplegant al camp el millor joc de la temporada.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: Olmo, V. Fernández i Brossa / Dubtes: Cruzado i F. Fernández


La darrera victòria aconseguida per l'Infantil D va ser davant el CE Sabadell, el líder de la lliga, per 4-3. Aquest fet va suposar tres punts d’or i una dosi extra de moral per encarar el tram final i decisiu de la temporada amb l’objectiu de la salvació. Objectiu que ja només depèn del propi equip, ja que es troba 11è a la taula, a tres punts del 13è (Escola Barbarà-Andalucia) i amb un partit menys.
 
Al davant de l'Europa hi haurà el Natació Terrassa “B”, un equip en hores baixes situat 12è classificat amb 31 punts, dos més que l’Europa “D”. No obstant, dels darrers 5 partits només n’ha tret 3 punts i ve de perdre contundentment (0-6) davant el CE Sabadell. Per tant, es preveu un partit intens i vibrant i del qui en surti vencedor tindrà donat un gran pas cap a la permanència en una lliga molt apretada. De fet, la lliga està tan apretada que del 6è classificat al 12è (última plaça que dóna la permanència) només hi ha una distància de 6 punts.

.

acidH TEB FederacioAcell