Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ALEVÍ E TANCA ELS "PARTITS ESTRELLA" D'AQUESTA TEMPORADA

Sobre la gespa de l'Àliga, tercer contra vuitè 

La Prèvia

L'Aleví E, tercer classificat de la lliga amb una xifra molt alta de victòries (18), serà l'equip encarregat de tancar el primer any de "partits estrella" de la web oficial, on s'hauran cobert un total de 25 equips federats, masculins i femenins, del Futbol Base del Club Esportiu Europa. L'equip escapulat espera segellar aquesta secció amb un triomf a l'Àliga.

.

 

La Prèvia

Sancionats: cap  /  Baixes: Àlex i Gerard / Dubtes: cap


L'Aleví E, entrenat per Óscar Navarro (qui va ser campió de Catalunya de base amb l'Europa quan entrenava l'equip femení de Futbol 7), ha protagonitzat una lliga en què, si bé no té opcions de títol, si que ha signat unes xifres espectaculars que ningú esperava, fent un gran paper al seu campionat. Per aquest partit el tècnic no podrà comptar amb el capità Àlex -amb un cop al turmell- ni amb en Gerard, lesionat de llarga durada.
 
Al partit d'anada, al Municipal Menorca, el resultat va ser de 2-5. L'Europa, amb 18 victòries, 1 empat i 7 derrotes és actualment tercer. El Sagrerenc és vuitè amb 11 victòries, 4 empats i 11 derrotes. El partit es jugarà a les 10:15 hores i posarà punt i final als "partits estrella" de ceeuropa.cat per la temporada 08/09.

.

acidH TEB FederacioAcell