Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TORNA LA SELECCIÓ CATALANA AMATEUR AMB NEFTA I SIMÓN

L'extrem i el punta, a la Copa Regions UEFA

Copa Regions UEFALa Selecció Catalana Amateur torna a escena. El combinat, que disputarà una nova edició de la Copa de Regions de la UEFA, estarà enguany dirigit per Miguel López, l'exentrenador del Santboià, i comptarà amb mínim un representant de cada equip de Tercera. Els de l'Europa, Nefta (qui es trobarà amb qui va ser el seu tècnic al club vermell) i Simón.

El bon inici i estat de forma de Nefta no ha passat desapercebut per qui va ser el seu tècnic al Santboià, Miguel López, nou seleccionador de Catalunya Amateur. Tampoc el poder físic i mobilitat de Simón, que ja porta tres gols amb l'escapulada. Enguany, tant la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) com la FCF (Federació Catalana de Futbol) han estat previsors per primera vegada amb aquest torneig. La primera fase autonòmica es disputarà els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, enmig del pont, però a diferència d'altres anys, aquest cap de setmana no hi haurà lliga per a que la convocatòria dels "internacionals" no afectiu als clubs.

 

Copa Regions UEFA
Nefta, en una jugada d'aquest diumenge contra el Premià


Cal recordar que aquest campionat es disputa amb caràcter autonòmic en una primera fase eliminatòria (Catalunya disputarà pel pont de desembre un triangular classificatori contra Andalucía i Cantabria). Després de totes les rondes, on tan sols una selecció autonòmica quedarà com a campiona definitiva, s'entra en la fase europea, on es disputa la segona part d'aquesta Copa de Regions de la UEFA contra territoris, comunitats o províncies d'altres estats de la Unió Europea.

Per prendre part a la convocatòria, el seleccionador pot triar qualsevol jugador de Tercera Divisió que potser en el passat hagi militat també a Segona B però que, en cap cas, hagi tingut mai signat un contracte professional de futbolista, d'aquí el caràcter de competició "amateur". Els escapulats Nefta i Simón són els representants de l'Europa a la convocatòria de 25 jugadors -convocatòria que pot patir modificacions- de cara al primer triangular. La llista dels 25 és la següent:

Gustavo (Amposta), Ballesteros i Isma Camps (Benavent), Marcs (Castelldefels),  Nefta i Simón (Europa), Cristian Gomez i Lobato (L´Hospitalet), Guillem i Moratalla (Llagostera), Queralt i Ruiz (Cornellà), Andreu, Ortiz i Planagumá (Manlleu), Gimeno (Palamós), Lara (Prat), Sanchez i Pitarque (Reus), Moreno i Urbano (Premià), Subirats (Rapitenca),  Heredia i Valero (Santboià) i Boira (Vilanova).

 

acidH TEB FederacioAcell