Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DIEGO SUÁREZ SE SUMA A NEFTA I SIMÓN A LA SELECCIÓ

El lateral entra en llista per les baixes

Copa Regions UEFAFinalment han estat tres els jugadors europeistes convocats per realitzar els entrenaments de la Selecció Catalana amateur de cara a la Copa de Regions UEFA. La llista del seleccionador va patir baixes de darrera hora i l'escapulat Diego es va sumar als ja convocats Nefta i Simón. En les properes setmanes es decidirà quins jugadors queden finalment convocats pel desembre.

Caòtica convocatòria de la Selecció Catalana pel primer entrenament de preparació de cara a la Copa de Regions UEFA. En principi, tan sols un jugador per equip anava a ser convocat (tret de dues excepcions). Després de la publicació de l'article de la convocatòria de Nefta a ceeuropa.cat, van caure de la llista Gerard Boira (Vilanova) i Dani Planagumà (Manlleu) per motius personals, per la qual cosa el seleccionador, Miguel López, va convocar el punta escapulat Simón.

No obstant, a darrera hora van caure fins a cinc jugadors més, per la qual cosa es va haver de fer una nova llista en lluita contra el cronòmetre en la que va entrar el lateral esquerre Diego. D'aquesta manera, Nefta, Simón i Diego van formar part del primer entrenament amb Catalunya amateur de cara a preparar els duels de la Copa de Regions UEFA del pont de desembre. Amb el pas de les setmanes es veurà si els tres jugadors segueixen en llista o bé es torna a reconfigurar una nova convocatòria.

 

acidH TEB FederacioAcell