Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NEFTA I SIMÓN REPETEIXEN CONVOCATÒRIA AMB CATALUNYA

A l'entrenament va caure de la llista Diego

Copa Regions UEFAPoc a poc es va perfilant la composició definitiva de la Selecció Catalana Amateur de cara al pont de principis de desembre on el combinat català jugarà la primera eliminatòria (triangular) de la fase estatal de la Copa de Regions UEFA. Dos escapulats van repetir convocatòria a la llista. En aquest últim entrenament, Diego va caure dels convocats per Miguel López.

El nou seleccionador amateur de Catalunya va tornar a comptar amb els europeistes Diego i Simón pel tercer entrenament de la Selecció, disputat el passat dia 27. Pel tècnic "hem de ser positius. La predisposició dels jugadors convocats en aquestes dues primeres convocatòries ha estat gran. He vist jugadors molt implicats. El més negatiu ha estat la negativa d’alguns clubs a deixar-nos jugadors preseleccionats”.

De cara a la primera fase del campionat que es disputarà a Andalucía entre el 5 i 8 de desembre, Miguel López creu que “Tant Andalucía com Cantabria seran dos rivals difícils. Ens haurem d’adaptar al joc d’ambdues seleccions que són diferents completament. Andalucía mima més la pilota, semblant a nosaltres, però Cantabria prefereix basar el seu joc en l’aspecte físic”.

Cal recordar que durant les dates del 5, 6, 7 i 8 de desembre, la Tercera Divisió no disputarà lliga per la celebració d'aquesta ronda de la Copa de Regions UEFA. La compensació a aquesta jornada arribarà acte seguit, amb tres partits consecutius en una setmana, a celebrar els dies 13 (diumenge), 16 (dimecres) i 20 (diumenge) de desembre. Seran les darreres jornades de l'any 2009.

 

acidH TEB FederacioAcell