Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NEFTA, SIMÓN I DELMÀS JUGARAN A LLAGOSTERA... AVUI!

Convocats per un amistós de la Selecció

Seleccióquest dissabte el Primer Equip de l'Europa visitarà terres gironines per jugar la 14a jornada del campionat de lliga contra el Llagostera, en l'horari habitual de local d'aquest equip. Tres jugadors escapulats, però, ho faran també avui mateix, per jugar un amistós amb la Selecció Catalana Amateur. El capità Delmàs s'estrena en la llista de convocats de Miguel López.

El primer partit de preparació de la selecció amateur de Catalunya de cara a la Copa de Regions UEFA es jugarà avui (20 hores) al Municipal d'Esports de Llagostera. Entre els convocats pel seleccionador català, tres escapulats: Nefta i Simón (habituals) i el capità Àlex Delmàs, que s'estrenarà amb el combinat del país. Es dóna la casualitat que el propi Llagostera, i també a domicili, és el rival d'aquest dissabte de l'Europa. Així doncs, aquests tres jugadors faran un doble viatge a terres gironines amb tres dies de diferència i per enfrontar-se al mateix rival.


Estrena del capità

La d'Àlex Delmàs és la primera convocatòria que el capità europeista rep per formar part de la Selecció Amateur. Referent de l'Europa i un dels jugadors amb més compromís de catalanitat, feia setmanes que havia manifestat a ceeuropa.cat la seva il·lusió per poder defensar un dia els colors de Catalunya "cantant l'himne com el que més", segons paraules del migcampista de La Roca del Vallès. Amb la seva ja són quatre els jugadors escapulats que han format part de les diferents convocatòries que ha completat el tècnic Miguel López. Aquests són: Nefta, Simón, Diego i el propi Delmàs.

 

Selecció
Una formació d'aquesta temporada del Llagostera, rival de Catalunya

Selecció
Delmàs, al centre, en l'onze inicial d'aquest cap de setmana al costat
de dos jugadors que han estat convocats aquestes setmanes: Diego i Nefta

 

 Possible canvi de seleccionador i de futur format del torneig

 

El seleccionador Miguel López va estrenar-se aquest cap de setmana com a tècnic del Manlleu, en substitució de Francesc Cargol, de baixa per motius de salut. Segons informa el diari El 9 Esportiu, la compatibilitat de càrrecs deixaria de ser un debat ple de suspicàcies passada la primera fase (5, 6, 7 i 8 de desembre) de la Copa de Regions UEFA. La intenció, en principi, del seleccionador català és deixar el combinat un cop superada aquesta primera fase per tal de dedicar-se al Manlleu i, a poder ser, amb Catalunya classificada.

D'altra banda, la UEFA estudia un canvi en el format de competició de cara a la temporada vinent per tal de donar més protagonisme i interès al torneig. Enlloc d'una fase prèvia interna dins cada estat, on només una regió o comunitat surt classificada per la fase final europea, la intenció del màxim organisme futbolístic continental és dotar la competició de l'atractiu de la internacionalitat des del primer dia. És a dir, de cara a la propera temporada Catalunya podria jugar, ja en la primera ronda, contra Babiera, Normandia, Limburg o qualsevol altre territori europeu.

 

acidH TEB FederacioAcell