CATALUNYA GUANYA EN L'AMISTÓS DE PREPARACIÓ DE LA 'CRU'

Nefta i Simón titulars en l'estrena catalana

Selecció

El combinat català, dirigit per Miguel López, es va imposar a l'equip amfitrió en l'amistós de preparació de la primera ronda de la CRU (Copa Regions UEFA). Els escapulats Nefta i Simón van ser de la partida, mentre que el capità Àlex Delmàs va disputar sencer el segon temps. Els dos primers van jugar només el primer temps.

Catalunya va superar sense problemes al Llagostera en el partit amistós de preparació de cara a la primera fase de la CRU, que es disputarà del 6 al 8 de desembre i on el combinat del país tindrà a Andalucía, València i Cantabria com a rivals. El primer temps del partit va mantenir una tònica igualada fins que al tram final la Selecció va aconseguir dos gols per marxar al descans amb avantatge. Isma, al minut 40, i Aitor, de penal a un minut de la finalització, van aconseguir les dianes del 0-2 provisional.

D'inici, l'equip de Miguel López va comptar amb els escapulats Nefta i Simón a l'onze titular. Tots dos, però, van descansar a la mitja part. A Nefta el va reemplaçar l'exescapulat Peque i a Simón el punta Montero. Des de la banqueta va saltar a la gespa també Àlex Delmàs, debutant amb el combinat i substuïnt a l'autor del segon gol, Aitor. A la represa, el Llagostera va retallar diferències al minut 51 amb un gol de Reyes.

Al tram final de l'encontre, Catalunya va pitjar l'accelerador i amb dos gols consecutius, en un minut de diferència, de Santi Triguero i Montero, es va signar el resultat definitiu de 1-4. Pel Llagostera van jugar el partit sencer quatre dels onze titulars. Tots ells, conjuntament amb Nefta, Simón i Delmàs, es veuran les cares amb l'Europa aquest dissabte, en el mateix escenari del duel contra Catalunya.

Amistós · 18/11/09 · Mpal. d'Esports

LLAGOSTERA: Ureña, Jordi Mir, Banal, Giró (Reyes, 45'), Quim Boadas (Corominas, 45'), Santi Celaya (Artur, 66'), Edgar, Karim (Jordi Viñes, 66'), Santamaria, Arimany (Molina, 82') i Guitart (Revert, 45').

CATALUNYA: Ballesteros (Toni, 45'), Sangra, Isma, David Andreu, Ruben Ortiz, Guillem, Nefta (Peque, 45'), Sergi Masqué, Simón (Montero, 45'), Lara (Santi Triguero, 45') i Aitor (Delmàs, 45').

ÀRBITRE: Cardosa Montesinos

TARGETES: Groga a Nefta (Catalunya)

GOLS: 0-1 (Isma, 40'); 0-2 (Aitor -p-, 44'); 1-2 (Reyes, 51'); 1-3 (Santi Triguero, 79'); 1-4 (Montero, 80')