Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS TRES EUROPEISTES REPETIRAN DAVANT EL VILANOVA

Convocats per un amistós de la Selecció

SeleccióCatalunya Amateur disputarà demà passat dimecres el seu segon amistós de preparació de la Copa de Regions UEFA al Garraf, davant el Vilanova de Tercera Divisió. En la llista dels seleccionats per Miguel López tornen a figurar els tres europeistes que van jugar a Llagostera: Nefta, Simón i Delmàs. Tots tres lluitaran per afiançar-se a la llista dels catalans.

A dia que passa i convocatòria que es realitza, hi ha més possibilitats que Nefta, Simón i Delmàs formin part definitiva de la convocatòria que Catalunya realitzarà per disputar la primera fase de la Copa de Regions UEFA (del 6 al 8 de desembre). Al costat del Reus i el Santboià, l'Europa és l'equip que, actualment, més jugadors aporta al combinat català. Tots tres clubs tenen a tres jugadors defensant al Principat.


La llista de Miguel López

El partit contra el Vilanova es jugarà aquest dimecres dia 25 de novembre a les 20 hores (els jugadors estan convocats a les 18:30). El seleccionador català ha configurat una llista de21 jugadors d'un total de 13 dels 20 clubs de la categoria. Com hem comentat, Europa, Reus i Santboià són els que més aporten. Aquesta és la llista, avançada en primícia per ceeuropa.cat, en la qual figuren dos exescapulats:

Isma Camps (Benavent), Aitor González (Blanes), Carlos Ruiz (Cornellà), Javier Simón, Nefta González i Àlex Delmàs (Europa), Guillem Cornellà (Llagostera), David Andreu i Ruben Ortiz (Manlleu), Carlos Gimeno (Palamós),  Javi Lara i Toni Teixeira (Prat), Sergio Urbano (Premià), Manel Subirats (Rapitenca), Sergi Masqué, David Sangrà i José A. Sánchez (Reus) i Dani V. "Peque", Sergio Montero i Javi Heredia (Santboia).

 


acidH TEB FederacioAcell