Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CEEUROPA.CAT, LA BIBLIOTECA DELS TORNEJOS DE CATALUNYA

Oferim la més completa informació via web

TrofeusA banda de consultar les evolucions dels principals equips de l'Europa i les estadístiques dels campionats, la web oficial del club ofereix també als aficionats al futbol català en general, la informació més completa d'altres tornejos com la Copa Catalunya o l'Històrics. Ara sumem la Copa Regions UEFA. Ceeuropa.cat és l'únic portal català amb tota aquesta informació a l'abast.

Al portal escapulat és l'únic lloc on es pot consultar, a dia d'avui, els campions, finalistes, resultats, palmarès, edicions dels trofeus, cròniques, vídeos i informacions paral·leles de campionats com els 102 anys de lligues (en clau escapulada), la Copa Catalunya, el Torneig d'Històrics, el Trofeu Vila de Gràcia, la desapareguda Copa Barcelona i des d'ahir la Copa de Regions UEFA de la Selecció Catalana Amateur.

 

Trofeus
Captura gràfica de l'apartat de la web dedicat a la Copa de Regions UEFA

 

Al marge d'un portal d'informació, cròniques i fotos a diari de tot el que es mou en l'entorn social i esportiu de l'Europa, ceeuropa.cat és, des de fa un temps, una gran biblioteca de consulta d'aficionats d'altres equips i del futbol català en general pel que fa a dades, comentaris, cròniques i estadístiques pures d'altres competicions relacionades directa o indirectament amb el club escapulat. Al portal de cap altre club, diari o portal informatiu català es pot trobar la informació, a la vegada, de totes aquestes competicions. Totes elles formen part del calendari esportiu català amateur.

 

acidH TEB FederacioAcell