EMPAT DE CATALUNYA DAVANT UN VILANOVA AMB SUPLENTS

Simón titular i Nefta i Delmàs al segon temps

Selecció

En el segon partit amistós de preparació de la Copa de Regions UEFA, Catalunya Amateur no va poder passar ahir de l'empat al Municipal Alumnes Obrers davant un Vilanova amb força jugadors suplents i joves. Dels tres jugadors escapulats, Simón va ser l'únic titular d'inici a l'onze. Delmàs i Nefta van prendre part de l'encontre a la segona part.

Una victòria i un empat és el bagatge dels amistosos disputats per la Selecció Catalana. Davant el Llagostera la superioritat dels de Miguel López va ser total, mentre que a Vilanova, tot i portar el pes de l'encontre en la major part del temps, no van poder superar un equip plagat de jugadors suplents. Catalunya es va mostrar accelerada a l'hora de voler buscar la porteria.

Un remat d'Epitié per part del Vilanova és el més destacat que va oferir la primera part. A la segona, amb canvis damunt la gespa, el partit va agafar una altra dimensió. Carlitos i Ruben Torres van tenir ocasions pels locals i l'escapulat Nefta va enviar una pilota a la fusta que podria haver suposat el primer gol de Catalunya. El citat Carlitos va estrenar el marcador en aprofitar una passada en profunditat.

Abans d'entrar en la darrera mitja hora de partit, el 'potablava' Javi Lara, a la sortida d'un còrner, va establir les taules definitives. Al minut 86 l'àrbitre va anul·lar l'1-2 a Catalunya, transformat curiosament per Santi Triguero... jugador del Vilanova. El cap de setmana llarg (de pont) del 6 al 8 de desembre, Catalunya començarà a jugar els partits seriosos de forma oficial en la primera ronda de la Copa de Regions UEFA.

Amistós · 25/11/09 · Mpal. Alumnes Obrers

VILANOVA: Mario, Sabiote, Sergi Pérez, Javi García, Fede, Marc, Jarabo, Carlitos, Pep, Epitié i José Antonio... També van jugar: Ander, Baraldés i Torres.

CATALUNYA: Moragón, Edgar, Sangrà, David Andreu, Rubén Ortiz, Heredia, Peque, Masqué, Simón, Charly i Aitor... També van jugar: Toni, Cornellà, Delmàs, Javi Lara, Nefta, Montero i Triguero.

ÀRBITRE: Otal González