Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

NEFTA I SIMÓN LLUITARAN PER FICAR CATALUNYA A EUROPA

Llista definitiva de convocats per Catalunya

Selecció CatalanaCatalunya mai ha guanyat la fase prèvia estatal de la Copa de Regions UEFA i, per tant, no ha participat mai en la ronda final contra altres regions del vell continent. Els escapulats Nefta i Simón intentaran, al costat de 16 convocats més, ficar al país en la lluita pel títol. Andalucía espera la Selecció. El tècnic, Miguel López, ha donat ja la llista definitiva de jugadors.

Sanlúcar la Mayor (Sevilla) espera ja al combinat català i també al de Cantabria. Totes dues regions es veuran les cares amb la regió amfitriona, Andalucia, en el triangular que serveix de primera fase eliminatòria de cara al títol estatal de la Copa de Regions UEFA. El combinat català, que sortirà diumenge al matí, es veurà les cares primer amb els locals (dilluns 7 de desembre a les 13:30 hores) i després amb els cantàbrics (dimarts 8 de desembre a les 10:00 hores). Un cop finalitzada aquesta fase, ceeuropa.cat oferirà puntual informació sobre els resultats de Catalunya.

El seleccionador, Miguel López, ha configurat la llista definitiva de 18 convocats. Seran els jugadors encarregats de representar al país a la recerca d'una classificació per Europa fins ara mai aconseguida. Només Madrid i Euskadi (amb dues participacions) i Astúrias i Castilla León (amb una) han representat l'estat espanyol en aquesta competició. A continuació oferim la llista de convocats per demarcacions.

 

PORTERIA

Toni Teixeira (Prat), Isma Camps i David Ballesteros (Benavent)

DEFENSA

Edgar Domingo (Cornellà), David Andreu i Ruben Ortiz (Manlleu), David Sangrà (Reus) i Aitor González (Blanes)


MIG CAMP

Charly Ruiz (Cornellà), Nefta González (Europa), Guillem Cornellà (Llagostera), Javi Lara (Prat) i Javi Heredia (Santboià)


DAVANTERA

Javier Simón (Europa), D. Valero "Peque" i Sergio Montero (Santboià), Sergi Masquè (Reus) i Santi Triguero (Vilanova).



 

acidH TEB FederacioAcell