Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CATALUNYA, A SEMIFINALS!

El combinat supera la primera fase

Primer EquipPer tercera vegada a la seva història, Catalunya Amateur ha superat la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA i jugarà les semifinals de la competició per decidir qui representarà l'estat espanyol al continent. Els tres jugadors graciencs seleccionats, protagonistes, incloent un gol de Cano en la golejada definitiva davant Euskadi aquest matí.

 

Al primer partit, disputat ahir dissabte, Catalunya va guanyar Extremadura per 2-1, amb Ivan Álvarez i Rovira a l'onze inicial. Avui, contundent victòria contra Euskadi, amb un onze on Ivan Álvarez ha repetit al mig del camp i Cano -autor d'un dels quatre gols- ha entrat dins l'equip a l'eix de la defensa. Al final de l'encontre, Rovira, que ha reemplaçat a la segona part a Enric, davanter del Cornellà, ha fet que en el tram decisiu de la classificació de Catalunya tots tres europeistes convocats estiguessin sobre la gespa.

 

La classificació de Catalunya Amateur per la fase final (unes semifinals i una final que es disputaran en la mateixa seu en un únic cap de setmana, com ara), obligarà a tornar a desplaçar una jornada de lliga durant 2012 -o deixar un dissabte i un diumenge sense futbol a Tercera- per comprovar si el combinat del país pot repetir la gesta d'arribar a la final estatal (tal com va fer l'any 2006) o bé guanyar el títol i viatjar per primera vegada en la història de la Copa de Regions UEFA pel vell continent.

 

Primer Equip
Els tres convocats de l'Europa amb Catalunya: Rovira, Cano i Ivan Álvarez

 

acidH TEB FederacioAcell