Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANO, IVAN I ROVIRA, A LA FASE FINAL DE LA COPA DE REGIONS

Jugaran amb Catalunya pel títol estatal

Primer EquipSón tres dels intocables de Catalunya Amateur. Els europeistes Àlex Cano, Ivan Álvarez i Ramon Rovira repetiran novament convocatòria amb el combinat dirigit per Toni Almendros durant aquesta Setmana Santa. L'equip del Principat intentarà aconseguir el títol estatal de la CRU (Copa de les Regions UEFA) per primera vegada a la seva història.

 

El seleccionador Toni Almendros ha fet pública la llista final de convocats amb Catalunya Amateur per desplaçar-se a disputar la fase final de la Copa de Regions UEFA en la seva ronda estatal. Els 18 seleccionats realitzaran un darrer entrenament el dimecres 4 d'abril a les 10 del matí al CAR de Sant Cugat i dijous posaran rumb a Oviedo per jugar la semifinal contra Castella i Lleó el divendres dia 6 a les 12 del matí al camp de l'Estadi Universitari. Els altres dos semifinalistes són Múrcia i Astúries.

 

En cas de superar la semifinal contra Castella i Lleó, la final es jugaria contra el guanyador del Múrcia-Astúries al camp número 1 de l'Escola de Futbol de Mareo, a Gijón, el diumenge 8 d'abril a les 12 del matí.

 

acidH TEB FederacioAcell