Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QUATRE AMB CATALUNYA

Amistós per preparar la Copa de Regions

Copa Regions UEFA

La Copa de les Regions de la UEFA torna a fer acte de presència dins el futbol amateur. Catalunya, formada per jugadors de Tercera Divisió, disputa avui un amistós contra el Badalona. L'Europa aporta en aquesta convocatòria del país a quatre jugadors: Cano, Rovira, Mañosa i León.

 

Per primera vegada en la història d'aquest trofeu territorial però internacional, Catalunya ha accedit a la fase final -la que es juga veritablement a l'estranger entre diferents regions d'Europa- després de guanyar la fase estatal espanyola. La lliga de Tercera, que restarà aturada des de finals de setembre i fins al 20 d'octubre per la disputa de la primera fase de grups (Catalunya enquadrada amb Bèlgica, Ucraïna i Eslovènia), estarà pendent de les evolucions catalanes pel vell continent.

 

El CAR de Sant Cugat del Vallès acull aquesta tarda (18:30 hores) un partit amistós de preparació dels homes dirigits per Toni Almendros. L'Europa aporta quatre jugadors: els defenses Cano i León, el migcampista Mañosa i l'extrem Rovira.

 

Copa Regions UEFA
Mañosa, titular en el pivot defensiu europeista en aquest inici de campionat

 

 

acidH TEB FederacioAcell