Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANO, LEÓN I ROVIRA VOLEN REALITZAR UN SOMNI EUROPEU

Tres europeistes amb Catalunya Amateur

Copa Regions UEFA

Tres jugadors de l'Europa han volat cap a Europa. Els defenses Cano i León i l'extrem Rovira formen part de la selecció de jugadors que Catalunya Amateur projectarà internacionalment en la fase intermitja de la Copa de Regions UEFA on el combinat jugarà tres partits a Ucraïna aquesta setmana amb la lliga de Tercera aturada.

 

Aquesta modesta competició, seguida per ceeuropa.cat des de fa anys però coneguda recentment pel gran públic, acull per primera vegada Catalunya a nivell internacional. La Copa de Regions té, en la seva fase prèvia, una eliminació interna estatal i fins ara, en més d'una dècada d'existència del torneig, Catalunya mai havia pogut guanyar el títol local davant les comunitats autònomes d'Espanya. Ara, amb el títol estatal al sarró, els jugadors busquen fer realitat el seu somni pel vell continent.

 

Les seleccions territorials d'Ardennes (Bèlgica), Ljubliana (Eslovènia) i Nove Zhytya (UcraÏna), buscaran el bitllet per la fase final juntament amb Catalunya en una fase de grups que es jugarà a Kiev (Ucraïna) i on ja es troben els tres jugadors europeistes i tota l'expedició de la selecció del nostre país. Els horaris de competició per buscar el liderat del grup i única plaça de classificació són:

 

Dimarts, 9 d'octubre · 14 hores: Catalunya - Ardennes (Bèlgica)
Dijous, 11 d'octubre · 14 hores: Catalunya - Ljubliana (Eslovènia)
Dissabte, 13 d'octubre · 13 hores: Catalunya - Nove Zhytya (Ucraïna)

 

Copa Regions UEFA

Fotos: FCF


acidH TEB FederacioAcell