Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

PAS DE GEGANT CATALÀ

Segona victòria a la Copa de Regions

Copa Regions UEFA

Catalunya Amateur va fer ahir un pas de gegant en les seves aspiracions d'accedir a la fase final de la Copa de Regions UEFA. Un gol de Vivó al primer temps i de l'exeuropeista Boris Garrós al segon, van certificar el doblet de victòries i el liderat en solitari dels catalans. Un empat en el darrer partit contra els amfitrions, més que suficient per passar.

 

Després d'una històrica primera victòria oficial internacional de Catalunya com a selecció de futbol, amb primer gol també històric de l'europeista Rovira, els tres convocats de l'Europa van tornar a repetir d'inici en l'onze que es va veure les cares amb Ljubljana, el combinat campió de la fase prèvia eslovena. L'equip dirigit per Toni Almendros va guanyar per 2-0 amb gols de Vivó i Boris i afronta el darrer partit,contra l'equip local d'Ucraïna, depenent de sí mateix per aconseguir entrar dins la fase final.

 

Copa Regions UEFA
Una jugada del partit (fotos: FCF)

 

FITXA DEL PARTIT:

Catalunya: Bayona; Joel, Domínguez, Cano i León; Vivó, Pep, Cornellá (Cristino, 45'); Enric (Pol Compte, 72'), Boris i Rovira (Pedro del Campo, 59').

Ljubljana: Ivanov, Vukovič, Starc, Zarnik, Voje (Jolovic, 76'), Bokal, Karamarkovič, Ožbolt (Beganovic, 69'), Dizdarevič (Berger, 51'), Dindic i Djajič.

Àrbitre: Chris Reisch (Luxemburg)

Targetes: Grogues a Joel (44'), Boris (54') i Xavi León (82'), per a Catalunya, i Vikovic (33'), Berger (55'), Ožbolt (61'), Jolovic (79') i Dindic (83') per als eslovens.

Gols: 1-0 Albert Vivó (42'); 2-0 Boris Garrós (65') 

acidH TEB FederacioAcell