Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A LA FASE FINAL !!!

Catalunya ho guanya tot a Ucraïna

Copa Regions UEFA

El combinat amateur de Catalunya segueix fent història i amb ella els jugadors de l'Europa, imprescindibles i elements clau en la trajectòria d'aquesta selecció. El central Cano va sumar-se a la golejada dels catalans, imposant-se per 4-1 a Nove Zythya i passant de grup, de la fase intermitja a la definitiva fase final, que acollirà 8 territoris a finals del mes de juny.

 

Pàgines brillants les que estan escrivint Catalunya i, de retruc, l'Europa de forma paral·lela. Els tres convocats graciencs són, a totes llums, els tres pilars imprescindibles de la selecció, essencialment Cano i León, únics futbolistes del grup que han jugat el 100% dels mintus d'aquesta lligueta (270). El central i un dels capitans de l'Europa, Cano, va fer el 2-0 del partit contra la regió amfitriona.  Prèviament Cornellà havia obert la llauna. Un ex de la casa, Boris, va fer doblet per tancar els quatre gols catalans.

 

Copa Regions UEFA
El combinat català celebrant la seva històrica classificació (fotos: FCF)

 

FITXA DEL PARTIT:

Catalunya: Iñigo; Putxi, Domínguez, Cano i León; Heredia, Pep Caballé i Cornellà; Enric (Joel, 78'), Carlitos (Pol Compte, 54') i Rovira (Boris, 62').

Nove Zhytya: Okhrimenko, Tsybka, Kryvenko, Korniyenko, Kapustyan, Turchyn (Tarasyuk, 71'), Rysenko (Panfilov, 57'), Cheberko, Prykhodko, Savchuk (Tkachenko, 46') i Petrenko.

Àrbitre: Antonis Giachos (Grècia).

Targetes: Grogues a Turchyn (7'), Cheberko (12') Kapustyan (42'), Korniyenko (72') i Kryvenko (87'). Vermelles directes a Tkachenko (70') i Putxi (74').

Gols: 1-0 Cornellà (29'); 2-0 Cano (32'); 2-1 Petrenko (75'); 3-1 Boris (76'); 4-1 Boris (92').

 

acidH TEB FederacioAcell