Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SIS JUGADORS PRESELECCIONATS AMB CATALUNYA AMATEUR

Llista prèvia de cara a la fase final

Copa Regions UEFA

Un cop acabat el Play-Off d'ascens per l'Europa, hi ha jugadors que encara competiran fins a final de mes. És el torn de la fase definitiva de la Copa de Regions UEFA, on Catalunya Amateur està classificada per la ronda final. Sis europeistes formen la primera llista catalana. De tota aquesta preselecció, d'aquí setze dies n'ha de sortir la definitiva.

 

Catalunya viatjarà a finals de mes a Vèneto (Itàlia) per jugar la fase final de la competició internacional més important de futbolistes amateurs i on, en el cas català, serà la primera vegada que el nostre país jugui aquesta decisiva ronda. Durant tot el procés (fase estatal espanyola i fase intermitja europea) entre tres i quatre europeistes han format part de la selecció, alguns titulars indiscutibles i altres fins i tot fent història, com Ramon Rovira, que es va convertir en el primer futbolista català de la història d'aquest esport que marcava un gol oficial internacional amb la samarreta catalana.

 

El seleccionador, Toni Almendros, ha donat a conèixer la primera llista de seleccionables i l'Europa aporta un total de sis jugadors: Cano, Guzman, León, Rovira, Diego i Óscar Muñoz. Els dos darrers s'estrenen en una llista d'aquestes característiques. El combinat realitzarà un primer entrenament amb els membres de la llista però Diego i Guzman no hi podran assistir aquests primers dies en haver tornat lesionats d'Aranda de Duero.

 

acidH TEB FederacioAcell