INICI AMB BON PEU DE CATALUNYA SOTA PROTAGONISME ESCAPULAT

Triomf en l'estrena de la Copa de Regions

La selecció catalana amateur va signar un triomf per 2-0 en la seva estrena de la fase final de la Copa de Regions UEFA. Els del principat, que es troben concentrats a Vènetto (seu de les darreres eliminatòries fins a final de mes) van començar el seu camí amb protagonisme gracienc. El primer gol d'aquesta lligueta prèvia a la final va ser de factoria escapulada: centrada de León i remat d'Óscar Muñoz.

El primer rival d'aquesta lligueta era la regió d'Isloch de Bielorrússia. Catalunya va començar el partit altament endollada i amb ganes de certificar un triomf en la seva estrena. El tram inicial de la primera part va ser d'un clar domini català, però la rematada que més va tocar el gol la va protagonitzar Pratskevich amb un xut al pal. Pel cantó català, l'escapulat Rovira, en un mà a mà amb el porter, va tenir l'ocasió més clara de totes.

A la represa, Óscar Muñoz, de cap, va obrir la llauna a centrada del també europeista León. Amb 1-0 al marcador i més de mitja hora per davant, Isloch va avançar files buscant l'empat, però el que va arribar va ser el 2-0, obra de Franco amb un sensacional xut de falta a un minut per la finalització del temps reglamentari.

Catalunya jugarà el seu segon partit demà dilluns a les 17:30 hores contra el Yugoiztochen de Bulgària. L'empat entre el propi territori de Yugoiztochen i l'equip rus de l'Olimp de Moscú, fan a Catalunya líder de grup. En clau europeista, en aquest partit van jugar els cinc futbolistes convocats per Catalunya, quatre d'ells com a titulars: Cano, León, Rovira i Óscar Muñoz i Diego entrant per Rovira a la segona part.