EMPAT PER SEGUIR LÍDER DE GRUP

Taules en el segon duel de Catalunya

Ha patit de valent la selecció de Catalunya Amateur en el segon partit de la lligueta de la Copa de Regions UEFA. El combinat dirigit per Toni Almendros ha signat un empat (2-2) contra la regió Yugoiztochen de Bulgària. L'encara escapulat Óscar Muñoz, novament decisiu en marcar l'empat després d'anar Catalunya per sota del marcador.

S'ha avançat el combinat català als onze minuts de joc amb una diana de Pep Caballé, qui ha aprofitat un refús a l'àrea. Bengueev, lliure de marca a deu minuts per arribar al descans, ha signat l'empat. A la represa, el búlgar Dimitrov ha posat el marcador d'1-2 passat el quart d'hora des del punt de penal. No obstant, l'europeista Óscar Muñoz ha igualat xifres tres minuts més tard i imposant la seva força davant diversos defensors de l'equip blanc-i-verd, ha marcat el gol definitiu del partit.

Catalunya segueix líder de grup (amb un punt de diferència) i es jugarà la classificació per la final del campionat el dia 27 contra l'Olimp de Moscú. En clau escapulada, León i Diego han format part de l'onze inicial. Óscar Muñoz ha entrat al segon temps.

Copa Regions UEFA

FITXA DEL PARTIT

Estadi: Comunale di Este. 100 aficionats.

CATALUNYA: Carlos, Joel, Vivó, Domínguez, León, Puerto, Guillem Cornellà (Enric, 60'), Pep Caballé, Boris (Óscar Muñoz, 54') i Diego (Pol, 82').

YUGOIZTOCHEN: Lukov, Georgiev, Delchev, Paulov, Iliev (Todorov, 54'), Petkov (Penev, 89'), Dimitrov, Ivanov, Petkov, Stefanov (Shekerov, 78'), Stoyanov i Bangeev.

ÀRBITRE: Wim Smet (Bélgica).

TARGETES GROGUES: Vivó, Guillem Cornellà, Òscar Muñoz / Pavlov.

GOLS: 1-0, Pep Caballé (11'). 1-1, Bangeev (36'). 1-2, Dimitrov (62'). 2-2, Òscar Muñoz (65')