Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN ESCAPULAT A LA PORTADA ONLINE DE LA UEFA


Protagonisme per Óscar Muñoz

La Copa de les Regions de la UEFA centra l'atenció futbolística aquests dies, play-offs d'ascens al marge, dins el futbol català. L'encara jugador escapulat Óscar Muñoz -el 30 de juny abandonarà la disciplina gracienca per fitxar pel Cornellà- ha aparegut a la portada de la web de la UEFA. Muñoz ha estat clau en els quatre punts que suma actualment Catalunya Amateur a la lligueta per classificar-se per la final i que, a dia d'avui, lidera el combinat del principat.

 

Així parla l'article escrit pel periodista Jim Wirth sobre Óscar Muñoz: El jugador de 26 anys ha demostrat ser el més perillós dels representants en els dos primers partits del Grup B, marcant en la victòria per 2-0 davant Bielorússia i veient porteria de nou en l'empat 2-2 davant Yugoiztochen el dilluns. "Sóc un jugador ràpid, bo amb el cap i m'agrada la part física del joc. El meu jugador favorit sempre ha estat Ronaldo, però Lionel Messi és increïble", va dir a Uefa.com.

 

S'espera que el dijous sigui un dia emocionant. Els quatre equips del Grup B tenen opcions de ficar-se en la final del dissabte, si bé la Selecció Catalana comença amb avantatge i segellaria la classificació si venç a l'Olimp Moscow. "No sabem molt d'ells encara. Però estic segur que es ficaran enrere i tractaran de fer-nos mal a la contra". Podeu llegir l'entrevista sencera (en castellà) fent clic AQUÍ .

.

Copa Regions UEFA

 

 

acidH TEB FederacioAcell