Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CATALUNYA, A LA FINAL EUROPEA!

La Copa Regions UEFA, a un partit de l'èxit

La gran final de la Copa de Regions UEFA espera a Catalunya i l'amfitriona de la fase final, Vèneto. A Itàlia, el combinat català segueix fent història i dissabte podria alçar el primer títol oficial del país defensant els colors del principat. La victòria contra l'Olimp ha classificat la selecció. Si Catalunya guanya el darrer i decisiu partit, cinc jugadors de l'Europa seran els primers de la història del club escapulat en afegir un títol internacional al seu palmarès mentre vesteixen la samarreta del blau escapulari.

 

Contra la selecció russa de l'Olimp de Moscou, la selecció dirigida per Toni Almendros ha començat a fer via ràpida ben d'hora. Al minut 10 i a la sortida d'un córner, Domínguez ha foradat la porteria russa i ha establert un gol que, a la llarga, ha acabat donant la classificació per la final als catalans, que davant han tingut un equip que ha practicat un futbol molt físic. Tot i el patiment final (als darrers minuts d'encontre l'Olimp ha anat a per totes i ha dominat més la pilota), Catalunya ha aguantat defensivament assegurant-se la classificació.

 

En clau escapulada, tres europeistes han format part de l'onze inicial: Cano, Rovira i Diego. El davanter Óscar Muñoz ha entrat a la segona part en el lloc del punta del Cornellà Enric. La final es jugarà aquest dissabte dia 29 a Abano Terme, a les 17 hores contra Vèneto.

Copa Regions UEFA

 

FITXA DEL PARTIT

 

Estadi: Mauricio Sacco. 300 aficionats.

Catalunya: Carlos, Franco, Domínguez, Àlex Cano, Puchi, Guillem Cornellà (Puerto, 51'), Heredia, Munta, Rovira, Enric (Óscar Muñoz, 83') i Diego (Joel, 63').

 

Olimp de Moscou: Pogorelov, Gurov, Lishchuk (Kamynin, 46') (Kazantsev,85'), Harkov, Demidov, Tarakanov, Lokshin, Maskaev, Fuflygin, Asadov (Eutyukov, 46') i Elyazyan.

 

Àrbitre: Vlado Glodjovic (Serbia).

 

TG: Diego, Munta, Heredia, Puerto, Diego, Joel/ Maskaev, Lishchuk, Elyazyan, Harkov, Kamynin.

 

Gol: 1-0, Domínguez (10')

 

 

>>> Font i fotos: fcf.cat

 

 

acidH TEB FederacioAcell