Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

HOMENATGE A DELMÀS AL PARTIT DEL CENTENARI DEL GRANOLLERS

Coincidint amb el duel de la selecció UEFA

L'encontre que demà disputaran el Granollers i la selecció catalana amateur servirà no només per commemorar els 100 anys de l'entitat blanca i blava sinó també per retre un nou homenatge a Àlex Delmàs. En aquest cas per part del club on va debutar d'amateur i va signar un any històric, protagonitzant al costat dels Gely, Crivillé, Manel Sala i companyia el millor curs esportiu de la història del Granollers.

 

Delmàs rebrà una samarreta commemorativa del Centenari del Granollers i, tal com va fer en la seva retirada amb l'Europa, disputarà uns minuts inicials del duel contra la selecció UEFA on hi formaran part quatre companys escapulats: Cano, León, Guzman i Rovira (que substitueix Diego, inicialment convocat i que causa baixa de darrera hora). El llegendari capità europeista va debutar a Tercera Divisió amb 17 anys a les files del Granollers i va formar part dels 2 millors anys de la història d'aquest club, incloent l'únic play-off de la història que la centenària entitat va jugar per pujar a Segona B.

 

Protagonisme a la revista Panenka

 

En un altre ordre de coses, la revista d'aquest mes de Panenka (un nou clàssic de l'esport més literari i de reportatges més alternatius) dedica sis pàgines a Delmàs i l'Europa, explicant la seva història i també la de l'entitat escapulada com un dels clubs referents del futbol estatal i l'inici d'aquest esport a la península.

Copa Regions UEFA
Primeres pàgines del reportatge a Delmàs i l'Europa

Copa Regions UEFA
Dues de les pàgines interiors del reportatge

acidH TEB FederacioAcell