Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

AMB EUROPA DE TELÓ DE FONS

La selecció UEFA torna a fer el camí

El nou camp de la Unió Esportiva Cornellà acollirà durant aquest proper pont de desembre la primera eliminatòria estatal d'una nova edició de la Copa de Regions UEFA. Tres jugadors europeistes (Cano, León i Rovira) repetiran amb el combinat mirant de nou a repetir presència a Europa.

 

Catalunya va fer la millor temporada de la seva història en aquesta competició amateur continental aquest passat estiu. Va jugar per primera vegada eliminatòries al vell continent (i l'escapulat Ramon Rovira es va convertir en el primer jugador de la història del futbol en fer un gol oficial representant Catalunya en l'esport del futbol). La gesta va arribar fins la final, on els del Principat van caure a la final davant l'amfitriona italiana de Véneto.

 

Ara, al combinat dirigit per Toni Almendros li toca començar el camí de nou i això comporta superar un parell de fases estatals internes contra altres rivals de les diferents comunitats autònomes.  Del 6 al 8 de desembre, a Cornellà, Catalunya jugarà a casa i rebrà la visita d'Aragó i les Illes Balears. D'aquests tres només un passarà a la propera ronda. A continuació us deixem la llista definitiva de convocats i els horaris del partit. Lògicament, per disputa d'aquesta ronda la lliga de Tercera Divisió s'atura fins el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. 

 

Copa Regions UEFA

Copa Regions UEFA

 


acidH TEB FederacioAcell