Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CANO, CAPITÀ DE CATALUNYA

Més galons pel digne hereu de Delmàs

El combinat català que prendrà part un any més de la Copa de Regions UEFA des de les seves primeres eliminatòries, tindrà un capità europeista. El central Àlex Cano, capità de la primera plantilla escapulada, ho serà també de Catalunya en aquesta primera fase que es jugarà a Cornellà. El seleccionador, Toni Almendros, ha confiat aquesta sempre important i representativa tasca al jugador del club gracienc.

 

Àlex Cano Jiménez (07/03/88) milita per cinquena temporada a les files del Club Esportiu Europa. Després de la retirada de l'etern capità Àlex Delmàs, un altre capità de mateix nom de pila ha agafat la responsabilitat de portar el braçalet amb la senyera. No només a Gràcia sinó ara també representant el nostre país en aquesta prestigiosa competició pensada pels futbolistes no professionals.

 

En aquestes temporades Cano ha sumat 149 partits oficials disputats (entre lliga, play-off i Copa Catalunya), dels quals 141 com titular, acumulant un total de 12.615 minuts sobre la gespa i transformant ni més ni menys que 25 gols malgrat jugar en una de les posicions més retrassades del terreny de joc. En partits de lliga es troba ara mateix a 24 encontres d'atrapar Llibert Tomàs (165) i entrar al 'top 15' de jugadors amb més partits de la centenària història del club. 

 

Com a curiositat, Cano és el darrer capità de l'Europa que ha aixecat un títol. Es tracta del Torneig d'Històrics de l'any 2010. En absència de Delmàs -que no va disputar aquells dies de pretemporada per motius personals-, el llavors segon capità va ser l'encarregat d'aixecar el darrer trofeu de prestigi que ha col·locat l'Europa a les seves dependències.

 

Copa Regions UEFA
Cano, en blanc i negre i amb la senyera a color, en un muntatge del Facebook del club

acidH TEB FederacioAcell