Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TRIOMF CAPGIRANT EL MARCADOR


>> Redacció (font FCF)

Catalunya 2 - Aragó 1

Bon inici de la Copa de Regions UEFA

Catalunya s'ha estrenat amb una victòria en l'inici d'una nova cursa dins la Copa de Regions UEFA, la competició internacional dedicada a combinats de territoris dels diferents estats i formats per jugadors amateurs. La quadribarrada ha signat la victòria amb participació dels tres escapulats.
 
Àlex Cano (capità de l'Europa i també de la selecció) i León han sortit d'inici amb el quadre català i Rovira ha entrat a la segona meitat. A la selecció dirigida per Toni Almendros li ha tocat cagirar el marcador, donat que l'Aragó s'ha avançat al minut 25 amb un gol de Suárez. El gol ha presidit el marcador fins al descans. A la represa, dos ràpids gols de Montoro i Velillas, aquest últim a onze minuts del final, han acabat donant els punts.
 
Demà, Aragó i Illes Balears es veuran les cares i Catalunya esperarà a diumenge (11 del matí i al mateix escenari de Cornellà) per jugar contra el quadre balear i decidir quina selecció passa a la següent fase.

Fitxa Partit
Copa de Regions UEFA (1a fase estatal) · Partit 1 · (06/12/13
)

Catalunya: Segovia, Joel, Borges, León, Putxi, David Jiménez (Escabrós. 81'), Óscar Muñoz, Montané (Rovira, 62'), Velillas, Cano i Pep Caballé (Montoro, 56').
 
Aragó: Monsalvo, David Sánchez, Beltrán, Roldán, Manau, Adrián Barba (Lucho, 40'), Gabarre (Sellán, 86'), Suárez (Pérez, 62'), Sergio Lou, Pedro Avellana i César.
 
Gols: 0–1 Suárez (25'), 1–1 Montoro (75'), 2–1 Velillas (79').
 
Fitxa Partit
 

Europa

Europa

Fotos: FCF


 



acidH TEB FederacioAcell