Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

A LES SEMIFINALS ESTATALS!


>> Redacció (font FCF)

Catalunya 1 - Illes Balears 1

El combinat supera la primera ronda

La selecció catalana UEFA segueix amb pas ferm en aquesta competició, on fa anys que no perd (en la final europea del passat estiu va caure als penals). Un empat contra les Illes Balears era més que suficient pel quadre del Principat i, tot i avançar-se al marcador, en taules ha acabat l'encontre. Catalunya, doncs, supera Aragó i Illes Balears i ja espera grup per les semifinals estatals.
 
Ha dominat el quadre dirigit per Toni Almendros des del principi, però els quadribarrats, avui amb dos europeistes d'inici (Cano i Rovira), no han materialitzat aquest domini fins al primer minut d'afegit, quan Uri Escabrós ha enviat al fons de la xarxa un servei de cantonada. A la represa, Lacueva, quan la segona meitat sumava onze minuts de joc, ha donat emoció al matx amb un empat que, finalment, no s'ha mogut.
 
Els tres convocats de l'Europa -Cano, León i Rovira- han participat dels dos partits, almenys dos d'ells titulars en cadascú. En aquest darrer duel, León ha entrat als darrers minuts ocupant el lloc de Montoro.

Fitxa Partit
Copa de Regions UEFA (1a fase estatal) · Partit 2 · (08/12/13
)

Catalunya: Iñigo, Joel, Amantini, Cano, Putxi, Munta, Uri Escabrós (Pep Caballé, 66'), Guillem Cornellà, Rovira, Montoro (León, 84') i Quim Solano (Óscar Muñoz, 61').
 
Illes Balears: Mas, López, García, Cezar, Contreras, Lacueva, Expósito (Sampedro, 46'), Crespi, Nigorra, Ferrer i Gràcia.
 
Gols: 1-0, Uri Escabrós (45+1'); 1-1, Lacueva (56').

acidH TEB FederacioAcell