Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

CINC JUGADORS PODRIEN DISPUTAR QUATRE PARTITS EN DEU DIES

Darrer amistós de la selecció catalana UEFA

La selecció amateur ja prepara la fase final estatal de la Copa de Regions UEFA i ho fa amb un amistós al CAR de Sant Cugat demà dimecres (contra L'Hospitalet) amb la presència de cinc convocats del CE Europa. Aquests jugadors podrien arribar a disputar quatre partits en només deu dies.

 

L'Europa és, habitualment, dels equips que porta dos anys aportant més jugadors al combinat internacional català. En aquesta convocatòria concreta, de fet, és el que més, amb cinc dels 22 efectius totals provinents de 12 dels 20 equips del grup cinquè de Tercera Divisió. Els convocats per demà són Cano, Alberto, Guzman, Javi Lara i Diego. 


El quadre escapulat, que el dimecres passat va completar el partit suspès davant el Cerdanyola, ha jugat tres partits en set dies (diumenge, dimecres i diumenge) i concretament aquests cinc futbolistes podrien acumular un quart partit a les seves cames en només deu dies si prenen part activa de l'amistós de demà dimecres. Una forta càrrega física a aquestes alçades de temporada.

 

Recordem que la fase final estatal es jugarà per Setmana Santa, per la qual cosa la jornada de lliga prevista per aquell cap de setmana salta a la polèmica data del dimecres 23 d'abril, en plena festivitat de Sant Jordi. L'Europa rebrà a l'estadi el Vilafranca en aquella data.

 

Copa Regions UEFA
L'euopeista Rovira, amb Cano al fons, celebrant una de les victòries recents de Catalunya


Foto: FCF

acidH TEB FederacioAcell