Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ELS TORNEJOS EN MEMÒRIA DE VALLEJO I CABANAS, A PUNT!

Interessant cartell aleví i infantil pel juny

Futbol BaseXavier Vallejo i Juanma Cabanas ja tenen el seu torneig memorial. El dedicat a Vallejo es jugarà en categoria aleví i el dedicat a Cabanas en infantil. El Nou Sardenya viurà durant dos caps de setmana de juny dos tornejos de creació pròpia que s'estrenen i pretenen consolidar-se dins el panorama català. En la primera edició es presenta un cartell competitiu.

Tal com es va informar als socis i lectors a L’Escapvlat número 3 (el corresponent a l'abril), el club organitzarà durant dos caps de setmana del mes de juny dos tornejos memorial dedicats a les figures de Xavier Vallejo i Juanma Cabanas, dos dels delegats més estimats de la història recent del club i que, abans de la seva sentida pèrdua, van deixar una profunda petjada dins l’entitat escapulada.

El “Memorial Vallejo” comptarà amb la participació dels equips alevins de l’Europa, el Cornellà, el San Gabriel i el Mercantil. Les semifinals es disputaran el dissabte 12 de juny. A les 16 hores jugaran Mercantil i San Gabriel i a les 18 hores l’Europa i el Cornellà. El diumenge 13 de juny tindrà lloc la fase final. A les 10 del matí es jugarà el 3r i 4t lloc i a les 12 la final.

Per la seva banda, el “Memorial Cabanas” comptarà amb la presència dels equips infantils de l’Europa, el Barcelona, l’Espanyol i el Mrcantil. El dissabte 19 de juny a les 16 hores jugaran la semifinal el Mercantil i l’Espanyol i a les 18 hores l’Europa i el Barça. El diumenge dia 20 al matí, mateix format que en l’edició aleví: a les 10 el 3r i 4t i a les 12 la final. En el torneig de format aleví, els partits es jugaran a dues parts de 30 minuts amb tanda de penals en cas d’empat. Pel que fa als infantils, mateix sistema de desempat per a dues parts, en aquest cas, de 35 minuts de durada cadascuna

 

Futbol Base
Cartell dels dos tornejos memorial

 

acidH TEB FederacioAcell