EL SAN GABRIEL, PRIMER FINALISTA DEL MEMORIAL XAVIER VALLEJO

Els de Sant Adrià superen als de Sabadell

Futbol BaseEl San Gabriel s'ha convertit en el primer equip finalista del Memorial Xavier Vallejo en categoria aleví després d'imposar-se al Mercantil per 0-2 en la primera de les semifinals disputades ahir a la tarda sobre la gespa del Nou Sardenya. El seu rival, l'amfitrió: el CE Europa, que es va desfer del Cornellà en la segona semifinal.

.

L'equip de Sant Adrià es va convertir en el primer finalista de la història dels tornejos memorial de l'Europa. Durant tot l'encontre, els blaus van gaudir de més aproximacions a l'àrea visitant i més ocasions. El marcador es va obrir al minut 16 de joc, quan Guillem va aprofitar un refús del travesser per fer, de cap, la primera diana del campionat.

Amb aquest resultat i el domini més decantat cap al San Gabriel, es va arribar al descans. A la represa, ràpida sentència de l'encontre. Als quatre minuts de joc, Oriol, en semivaselina, va fer el 0-2. El porter del Mercantil va arribar a tocar la pilota, però no va ser suficient per evitar la diana. Això sí, el conjunt de Sabadell va tenir les dues darreres ocasions clares de l'encontre per ficar-se al partit. Al minut 44, Dídac va enviar una pilota al travesser i a un minut pel final, Pilar va fallar un cara a cara amb el porter, eviant-li la pilota als peus. El San Gabriel jugarà avui la final contra l'Europa, l'amfitrió i guanyador de l'altra semifinal del torneig.