L'EUROPA JUGARÀ LA PRIMERA FINAL DEL SEU PROPI TORNEIG

Reacció flagrant al gol inicial dels verds

Futbol BaseBrillant paper el de l'Aleví de l'Europa en l'estrena del seu propi torneig de base. El Cornellà va començar el partit avançant-se molt d'hora al marcador. L'Europa, però, va donar la volta al partit abans del descans i va acabar golejant a les acaballes. El San Gabriel l'espera a la final. El tercer i quart lloc estarà en disputa entre Mercantil i Cornellà.

.

En un bon partit de futbol, l'Europa va certificar la classificació per a la final del seu primer Memorial Xavier Vallejo. L'equip amfitrió va veure com el Cornellà el sorprenia als instants inicials, amb un gol de falta directa de Gerard Sastre als quatre minuts de joc. No obstant, l'equip gracienc no es va deixar menjar la moral per aquesta situació i a base de paciència, va anar capgirant la situació. Als onze minuts l'encontre ja estava empatat, amb un gol de Joel aprofitant el refús del travesser a un xut de falta. A un minut per arribar al descans, volta donada al marcador. Víctor, amb un xutàs des de la frontal va fer entrar la pilota per l'escaire.

La segona part va començar amb un ritme similar a l'acabament de la primera, si bé les ocasions no van sovintejar fins al tram final. Aquí va ser quan a quatre minuts de l'acabament Bizayu, després d'una bona jugada, va centrar per a que Kike rematés al fons de la xarxa i fes el gol de la tranquil·litat. Per acabar-ho d'arrodonir, Richi, amb un gran gol des del vèrtex de l'àrea, va fer el 4-1 definitiu. Avui, a les 10 del matí jugaran el Mercantil i el Cornellà el 3r i 4t lloc. A les 12, l'Europa es veurà les cares amb el San Gabriel a la gran final.

I Memorial Xavier Vallejo (2010) · Semifinal 2 · 12/06/10

Onze Inicial:
Sergi Salvador, Ramon, Éric Navarra, Lau, Ot, Jordi, Santi, Joel, Víctor, Éric Bellés i Diago.
Han completat l'equip: Tomás, Sergi Ruiz, Kike, Richi, Marc Rodríguez, Albert, David, Max i Bizayu.

CORNELLÀ

Albert, Dani, Adri, Joaquín, Marc Vives, Gerard González, Gerard Sastre, Arnau, Adrian, Marcos i Marc Pena.
Han completat l'equip: Enrique.

GOLS

0-1 (Gerard Sastre, 4'); 1-1 (Joel, 11'); 2-1 (Víctor, 29'); 3-1 (Kike, 56'); 4-1 (Richi, 57').