SAN GABRIEL CAMPIÓ!

Els penals proclament guanyador al 'Sangra'

Futbol BaseEl primer Memorial Xavier Vallejo ha caigut a mans del San Gabriel, que s'ha alçat amb el trofeu a la tanda de penals. El conjunt blau s'ha posat 0-2 a la final, però l'Europa ha aconseguit empatar l'encontre. Els fatídics o afortunats penals (segons es miri) han somrigut al 'Sangra'. El penal decisiu ha estat transformat per l'alt davanter Aniol.

.

La final del torneig ha començat com un "déjà vu" per l'Europa. Com en la semifinal contra el Cornellà, l'equip escapulat ha encaixat un gol de falta directa, de llarga distància, als pocs minuts de començar. A les 'semis' va ser als quatre minuts i avui, als cinc. L'autor del xut, el davanter Jordi.

Les coses s'han complicat pels graciencs al cap de novament cinc minuts, quan Aniol, un dels millors jugadors del torneig, ha rematat de cap i tot sol una pilota bombejada de còrner al punt de penal. El 0-2 feia complicada la tasca per l'Europa, però els escapulats s'han fet forts i ha controlat els minuts següents del primer temps fins aconseguir retallar distàncies al minut 24, amb un gol de Víctor rebent en profunditat i definint perfectament.

A la represa i als trenta segons de joc, Aniol ha perdonat la vida a l'Europa en un mà a mà contra el porter, qui ha reaccionat amb encert al remat del davanter. Novament Aniol, al minut 49, ha protagonitzat una nova acció. En la possiblement millor jugada personal del torneig, tot sol ha marxat de tothom i la seva vaselina final ha anat a picar al pal per desesperació del davanter del San Gabriel.

Només un minut més tard, com si es tractés d'una llei de Murphy, l'Europa ha empatat. Diago, rebent en profunditat a la dreta de l'àrea, ha creuat la pilota sobre la semi-sortida del porter i ha provocat que el campió s'hagués de decidir als penals, donat que el San Gabriel no ha pogut desfer la igualada malgrat tenir noves i clares ocasions fins al final. La tanda ha començat bé per l'Europa, amb un gol escapulat i una errada (o també ben dit aturada del porter europeista) en el torn del San Gabriel. No obstant, l'Europa ha fallat els tres següents xuts, cosa que no ha fet el San Gabriel. Aniol -no podia ser un altre!- ha transformat el penal que ha donat el títol al 'Sangra'.