SALTA LA BANCA! L'EUROPA JUGARÀ LA SEVA FINAL

Els escapulats superen l'equip favorit

Futbol BaseContra tot pronòstic, l'infantil de l'Europa jugarà la final del primer Memorial Juanma Cabanas. Els graciencs van tutejar al Barça en un partit ple d'encert dels amfitrions i d'imprecisions rivals. Malgrat l'empat blaugrana, l'equip europeista va fer-se amb el triomf a falta de poc pel final. El rival de l'Europa a la final del torneig serà l'Espanyol.

.

Gran partit el que va disputar l'Europa al Nou Sardenya en la segona semifinal del torneig. Els escapulats es van veure afavorits ben d'hora amb un greu error del porter blaugrana Pol, qui va rebre una passada d'un company i en l'intent de control amb el peu, va trepitjar malament la pilota i es va acabar fent gol a la seva pròpia porteria, amb la pilota entrant plorant al fons de la xarxa.

El primer temps va ser totalment escapulat, arribant a gaudir l'Europa d'una bona ocasió de Lozano, cara a cara amb el porter, qui va enviar el seu xut fora passada la mitja hora de joc. Al segon temps, una doble vaselina que va picar dues vegades al travesser per part del Barça va ser l'avís de l'empat, obra d'Alexis en regatejar al porter en el cara a cara. Amb l'empat a l'electrònic de l'estadi, tots dos equips van gaudir d'ocasions clares per moure el marcador, però va ser l'Europa qui es va fer amb el passi a la final. Jordi, aprofitant un refús al segon pal, va fer el 2-1 al minut 58 i Soto, de molt bonica xilena a l'àrea gran, va fer el 3-1 a falta de vuit minuts per l'acabament. Al final, va saltar la banca!