Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL MEMORIAL ES QUEDA A CASA!

L'Europa, brillant guanyador del campionat

Futbol BaseL'infantil de l'Europa s'ha proclamat campió de la primera edició del Memorial Juanma Cabanas. El trofeu del torneig s'ha quedat a casa després d'un brillant campionat on els escapulats han passat per sobre del Barça i l'Espanyol. A la final, els graciencs han superat els pericos per la mínima tot i que s'han mostrat superiors al seu rival al llarg de l'encontre.

. 

Marcador

Brillant títol el que l'infantil gracienc ha dedicat a la memòria de Juanma Cabanas. En el torneig més complicat de tots, pel cartell dels equips participants, l'Europa s'ha desfet dels dos grans favorits: Barça i Espanyol. A la final, l'equip escapulat ha patit i lluitat per endur-se el títol. Ha estat per la mínima, però l'equip europeista ha tingut opcions per ampliar el marcador i també un petit ensurt en contra al tram final de partit.

Després d'un primer temps sense gols, el marcador s'ha obert als sis minuts de la segona part. Óscar, aprofitant un refús a l'àrea gran, ha transformat el que seria el gol definitiu de la victòria. El propi Óscar ha tingut una nova ocasió al minut 53, amb un xut bombejat que ha obligat al porter rival a volar per enviar la pilota a còrner. Al minut 63, ocasió doble, una per cada equip. Primer, David, davanter de l'Espanyol, s'ha plantat tot sol davant la porteria europeista, enviant la pilota incomprensiblement fora. També fora l'ha enviat l'europeista Lozano, en rèplica a aquesta acció uns segons més tard. El xiulet final ha acabat proclamant l'Europa just vencedor del Memorial.

Fitxa  Partit

I Memorial Juanma Cabanas (2010) · FINAL · 20/06/10

 
 
EUROPA

Onze Inicial:
Fabian, Parra, Soto, Ferran, Chema, Sergi, Esteban, Joan, Albert, Jesús i Bruno.
Han completat l'equip: Álex, Poncela, Roger, Sasson, Óscar, Jordi, Lluís, Ismael i Lozano.
 
ESPANYOL

Onze Inicial:
Pol, Álex, Mario, Marc, Carles, Óscar, Arnau, Joel, Sergi, Ferran i Joan.
Han completat l'equip: Antoni, Aaron, David, Javi, Marc Llavero, Samuel i Marc Marimón.
 
GOLS
 
1-0 (Óscar, 41')
 

Imatges del partit

Futbol Base

 Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

Futbol Base

acidH TEB FederacioAcell