Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

LES MILLORS IMATGES I LES DADES DELS MEMORIALS DEL CLUB

Fotos, xifres i curiositats dels campionats

Futbol BaseGairebé una setmana després d'haver finalitzat els primers tornejos memorials de base de l'Europa, és moment de gaudir-ne de forma retrospectiva amb una selecció de les 14 millors imatges del campionat, així com un repàs estadístic a tot el que van donar de sí les competicions. A continuació oferim totes les dades i anècdotes acumulades.

L'estrena dels memorials a l'entitat escapulada va ser tot un èxit tant de participació com d'organització i vistes de futur respecte la continuïtat d'aquests campionats. En categoria aleví van participar el San Gabriel, el Mercantil, el Cornellà i l'Europa. El màxim golejador del torneig va ser l'Europa, i el més golejat el Cornellà. Tots els equips menys el conjunt verd van aconseguir una victòria. Els pichichis van ser Aniol, davanter del San Gabriel i Víctor, de l'Europa, amb dos gols -sense comptar penals de desempat-.

En categoria infantil, Barcelona, Espanyol, Cornellà i Europa van ser els participants. L'Europa va ser l'únic equip que va aconseguir victòries en el temps reglamentari (en tots dos partits). La resta de posicions es van desempatar als penals. L'equip més golejador va ser novament l'Europa i el més golejat, contra pronòstic, el Barcelona. No obstant, Alexis, davanter blaugrana, va ser amb dues dianes el pichichi del torneig.

Com a curiositats destaquen que el Mercantil es va convertir, en la suma dels dos memorials, en l'equip amb més tandes de penal de desempat disputades (dues) i que en tots dos tornejos va servir per situar l'equip de Sabadell al tercer lloc. D'un total de vuit partits, la meitat -quatre- van necessitar els penals per treure'n un guanyador. En tots dos memorials els encarregats d'entregar la copa final de vencedor van ser familiars directes dels dos consocis pels quals es disputen els campionats.

Foto Galeria d'imatges 

acidH TEB FederacioAcell